Kutatók Éjszakája 2018. szeptember 28.
2018. november 14. írta: KOMA, kollégisták online magazinja

Kutatók Éjszakája 2018. szeptember 28.

Nyitott Kollégiumok Éjszakája

Idén először a Kutatók Éjszakáján megnyitották kapuikat a Kossuth Lajos Kollégiumok. Számos izgalmas, érdekes programmal vártuk az érdeklődőket. Az érkezőket kolifilm vetítés fogadta a hármas épület oldalánál. A zimankós szeptemberi hűvös estén Teaház melegítette fel a táncházra várakozókat. Ezúton köszönjük a Debreceni Linedance Club-nak és a Hortobágy Néptáncegyüttesnek, hogy elfogadták felkérésünket.

A felújított Többcélú teremben Élet a kollégiumokban címmel fotókiállítás volt megtekinthető. A Koli túrára jelentkezők túravezető segítségével ismerhették meg mindhárom épület fontos közösségi tereit.

 

kamu_lany.jpg

 

kamu_fiu.jpg

 

A túrázók a Kamu Kolikártyák segítségével akadálytalanul jutottak be az épületekbe, ahol ügyességi feladatokban is megmérettethették magukat (puzzle, ágyneműhúzó verseny, totó). Mindhárom kihívás sikeres teljesítése esetén a szervezők egy, a kollégista életre feljogosító tanúsítvánnyal jutalmazták meg a fáradt utazókat.

tanusitvany_jav.jpg

A programunkról íme egy összeállítás: 

 

Írta: Jakab Melinda

A Kamu Kolikártyákat és a Tanúsítványt készítette: Hegedűsné Stion Éva

 

Researchers’ Night – September 28, 2018

Open Dorm Night

This year, for the first time, the Kossuth Lajos Dormitories opened their gates on Researchers’ Night. The programs included a movie night, a photo exhibition, a dormitory tour packed with fun games (puzzle, bed making contest, pools). Check out our short movie of the event.

 

 

süti beállítások módosítása